Muži: Desátá výhra v řadě

Sokol Žalkovice B: FC AJAX Bezměrov 1:2 (1:1)

Branky: 32. min Radim Adamov 0:1 , 53. min Roman Hadraba 1:2

Sestava: Martin Srbecký- Luděk Karásek, Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Aleš Vejtasa (87, Patrik Houra), Roman Hadraba ( 60. Michal Večerka),  Tomáš Zatloukal,Radim Adamov, Drahomír Pavelka (70. Zdeněk Galetka)- Miroslav Pecho ( 51. Tomáš Zavřel) Vít Bleša

V Žalkovicích jsme se utkali s místní rezervou. Hned v úvodu se mohli dostat do vedení domácí, ale jejich útočník selhal. Pak jsme soupeře dostali pod tlak a postupně zahodili několik vyložených šancí, A tak nám přišla vhod penalta po zahrání rukou domácího hráče v pokutovém území. Tu ve 32. min bezpečně proměnil Radim Adamov. Bohužel ještě do poločasu vyrovnali domácí po rychlém protiútoku a nepříliš dobrém výběhu našeho brankáře.

Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně ospale a domácí měli dvě šance, které však neproměnili. Naopak jsme to byli , kdo šel do vedení. Naše nová posila Roman Hadraba krásně zakroutil svůj trestňák od rohového praporku a domácí obránce si srazil míč do sítě. V druhé části poločasu jakoby domácím došly síly. Naši hráči ovládli střed hřiště a šli několikrát sami na branku. Dvě největší šance měl střídající Zdeněk Galetka. Ale žádná branka už nepadla. A tak jsme mohli slavit desátou výhru v řadě a udržení třetí příčky v tabulce.

Na obrázku může být: 2 lidé, sportující lidé a venku