Muži: Vysoká domácí porážka s Kyselovicemi

FC AJAX Bezměrov: SK Kyselovice 3:6 (0:3)

branky: 59. Miroslav Pecho 1:4, 75. Aleš Vejtasa 2:6, 90. min vlastní 3:6

sestava: Zdeněk Galetka- Miroslav Pecho, Jakub Ulehla, Michal Večerka (70. Marek Hrabal), Dominik Bleša- Petr Holý(46. Radim Adamov), Drahomír Pavelka, Aleš Vejtasa – Luděk Karásek, Tomáš Zavřel, Patrik Daněk

 

V dalším domácím zápase se sousedem v tabulce jsme chtěli zapsat do tabulky další tři body.  První komplikací bylo, že nám na zápas nepřišel nominovaný brankář. Bez omluvy. Další komplikací byl podmáčený terén s kterým se dokázali vyrovnat lépe hosté než my.  A tak začal zápas doslova tragicky. Už v sedmé minutě hosté jednoduše skorovali do naši rozhozené obrany. Druhý gól následoval po rohovém kopu  a vyražení míče brankářem na hostujícího útočníka. Třetí gól se hodně podobal tomu druhému. Ovšem naši bránící hráči při obou situacích jen stáli a dívali se. V první půli mohl nastartovat obrat Aleš Vejtasa, ale v tváři v tvář brankáři trestuhodně zaváhal. Jiné pološance obrana hostí z přehledem zlikvidovala. A tak jsme šli do šaten za  nepříznivého stavu 0:3.

Do druhého poločasu jsme nastoupili jen se třemi obránci, pěti záložníky a dvěma hrotovými útočníky. Ovšem vypadalo to, že hrajem na sedm útočníků. Hostům se otevřela jedna možnost za druhou k rychlým protiútokům. Tak si vypracovali asi pět tutovek , které však neproměnili. Ani naše náznaky dlouho nekončili gólovým vyjádřením. A tak došlo k tomu, k čemu muselo dojít. Soupeř přidal čtvrtý gól. Až po hodině hry se poprvé v bezměrovském dresu trefil Mirek Pecho a snížil na 1:4. Pak však hosté dvěma góly definitivně rozhodli o svém vítězství. V závěru pak po pěkné kombinaci snížil utěšenou střelou Aleš Vejtasa. V poslední minutě pak po centru Tomáše Zavřela hlavičkoval do své sítě hostující obránce.

Po velmi nepovedeném utkání jsme podruhé prohráli na domácí půdě a opět o parník. Diváci se opět nenudili.

 

Napsat komentář